Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Bij Wilkozijnen ontvang je niet alleen hoogwaardige producten van Nederlandse bodem; de producten worden ook op de juiste wijze geplaatst. Dit betekent voor jou dat wij ook garantie geven op het goed draaien van draaidelen etc. Wilkozijnen kan worden ingezet voor service en onderhoud aan bestaande kunststof materialen. Het is niet voor niets dat Wilkozijnen door fabrikanten wordt ingezet om service en onderhoud te plegen aan door derden geplaatst materiaal. Wij weten precies waar het (kan) schuren en lossen het probleem waar mogelijk op. Tegelijkertijd zeggen wij: beter voorkomen dan genezen. Kies daarom direct voor je expert en laat je kunststof kozijnen direct door Wilkozijnen plaatsen.

Renovatie

Het plaatsen van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien in nieuwbouw is relatief gemakkelijk vergeleken met renovatie. Uiteraard kun je voor nieuwbouw bij ons terecht. Wij zijn ook specialist in het renoveren van bestaande woningen waarin traditionele kozijnen en posities worden omgezet naar kunststof elementen. Onderstaand treft je een aantal foto’s aan van opdrachten die door ons zelf zijn uitgevoerd. Echt werk uit de praktijd dus. Alle klanten zijn 100% tevreden.

Nieuwbouw

Aangezien wij expert zijn in het renoveren met kunststof materialen is nieuwbouw voor ons vele malen eenvoudiger. Bij nieuwbouw is alles letterlijk aan te passen op de nieuwe bouw. Hierdoor is maatvoering voor ons nooit een uitdaging.

 

Contactgegevens

Naar contactgegevens